| | Сделать стартовой | Добавить в избранное | | |  
Меню
Опрос на сайте
Архив новостей
Май 2024 (668)
Апрель 2024 (1107)
Март 2024 (1423)
Февраль 2024 (1339)
Январь 2024 (1276)
Декабрь 2023 (1442)
Реклама
Вы вошли как Гость. Добро пожаловать к нам на сайт!
Вход на сайт
Логин:
Регистрация
Пароль:
Напомнить
Закрыть окно



Метки и теги
Календарь
«    Май 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

AVG Internet Security 9.0.663.1703 Rus (Ліцензія до 26.02.2018)

 (голосов: 0)
| sasvenkosk67 / | 22 февраля | 14:37
AVG Internet Security 9.0.663.1703 Rus (Ліцензія до 26.02.2018)

AVG Internet Security 9.0.663.1703 Rus (Ліцензія до 26.02.2018)

AVG Internet Security 9.0.663.1703 Rus (Ліцензія до 26.02.2018)

Рік випуску: 2009
Розробник: AVG Technologies
Платформа: Windows All
Системні вимоги:
Операційна система: Windows 2000-SP4/XP-SP2/2003-SP1/Vista/7 (32/64bit)
Процесор: Pentium III і вище
Пам'ять: 512 МБ
Відеокарта: 16 біт
Вільне місце на ЖД: 92.5 МБ
Мова інтерфейсу: російська
Пігулка: Присутння
Програма проста у використанні, має можливість автоматичного оновлення через Інтернет і роботи за розкладом, може змінювати список всіх запущених процесів (аналог диспетчера завдань), виводити список видимих і невидимих плагінів для Internet Explorer, заборонити автозапуск CD і DVD, вимкнути ActiveX, заборонити автоматичний запит ліцензій для захищеного вмісту, завжди показувати даний розширення файлу.
Основні компоненти AVG Internet Security:
Anti-Virus (Антивірус)
Antivirus виконує виявлення вірусів, хробаків і троянських програм, а також ісполянемих файлів і бібліотек DLL, які можуть бути потенційно небажаними в системі. Anti-Virus також містить внутрішню вірусну базу даних.
Anti-Spyware (Антишпигун)
Anti-Spyware захищає комп'ютер від всіх видів шкідливого ПО, наприклад від програм-шпигунів, які збирають дані з комп'ютера, а також рекламних програм.
Anti-Rootkit (Антірукіт)
Anti-Rootkit сканує на наявність небезпечних руткітів, схованих у додатках, дисках або бібліотеках DLL. Руткіт представялет собою пакет шкідливого ПО, що дозволяє зломщикові отримати доступ до рівня адміністрування або до цілої мережі.
Firewall (Фаєрвол)
Firewall визначає правила захисту комп'ютера від зовнішніх атак, головним чином з Інтернету, і управляє (допускає / обмежує) сполуками на кожному мережевому порту. Якщо Firewall розпізнає спробу злому, компонент негайно блокує її і не дозволяє зломщикові отримати доступ до комп'ютера.
Anti-Spam (Антиспам)
Anti-Spam виконує перевірку всіх вхідних повідомлень ел. пошти і відзначає небажані повідомлення як СПАМ. Компонент використовує декілька способів аналізу, забезпечуючи максимально можливий рівень захисту.
LinkScanner (Сканер посилань)
LinkScanner включає в себе Active Surf-Shield і Search-Shield. Active Surf-Shield запобігає випадкове зараження від небажаних автоматичних завантажень і інших експлойтів, а також перевіряє безпеку відвідуваних веб-сторінок. Search-Shield працює з пошуковими службами Google, Yahoo, Bing та іншими для надання висновків про безпеку всіх результатів пошуку в режимі реального часу.
E-mail Scanner (Сканер електронної пошти)
E-mail Scanner перевіряє вхідні і вихідні повідомлення ел. пошти за допомогою додаткових модулів, розроблених для найбільш розповсюдженний клієнтів електронної пошти. При виявленні віруси переміщуються в сховище вірусів.
Identity Protection
Identity Protection забезпечує постійний захист цифрових даних від нових і невідомих погроз. Identity Protection доповнює засновану на підписах захист AVG Internet Security шляхом відстеження поведінки програм на комптютері і автоматичного блокування деяіельності, яка може призвести до крадіжки ідентифікатора, і не вимагає оновлення.
Web Shield
Web Shield захистить комп'ютер від випадково заражених файлів або заражених файлів, отриманих під час обміну миттєвими повідомленнями
Resident Shield
Resident Shield сканує файли під час їх копіювання, відкриття або збереження. У разі виявлення загрози забороняє її активацію. Також компонент надає важливу захист для системних областей комп'ютера.
System Tools
System Tools додаткові настройки для досвідчених користувачів - містять відомості про процеси, мережевих підключеннях, автоматичному запуску додатків, розширеннях Internet Explorer і постачальників багаторівневих послуг на комп'ютері.
AVG 9.0 швидше, простіше у використанні, і захищає так, як ніколи раніше:
• Значний прогрес у прискоренні сканування - швидше на 50%
• Є кілька нових варіантів визначення винятків для сканування файлів.
• Додано "хмарні" технології сканування, перевірки запущених додатків (білі списки), і антифішинг-захист.
• ID захист був повністю інтегрована в сам продукт.
• Повністю перероблені фаєрвол, списки "довіри", технологія захисту особистих даних.
• Розширений ігровий режим.
• Удосконалена система контролю і звітності помилок при оновленні.
• Оновився користувальницький інтерфейс, покращена навігація.
• Можливість призначити звук на певні події (сканування почалося, загроза знайдені і т.д.).
• Швидка установка на ПК.
• Інші внутрішні поліпшення.
Примітка:Антивіруси в яких присутння система сканування завантажуємих файлів можуть матюкатися на AVG keyGen і забороняти його завантаження тому раджу занести його допереліку вийнятків файлів в вашому антивірусі а також заархівувати всі кейгени які ще потрібні з мого досвіду скажу що знищує їх нещадно.

Для просмотра скрытого текста необходимо зарегистрироваться или войти на сайт.
Метки:
Похожие новости: {related-news}
Просмотров: 795575
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости. Вы можете войти или зарегистрироваться на сайте.